Opremate li stambeni ili poslovni prostor? Spremni smo da realizujemo sve vaše želje i ideje, jer vam garantujemo kvalitet i vrhunsku uslugu.

Izrada namještaja po mjeri rješenje je za one koji žele da sve svoje želje i ideje realizuju i koji žele da svoj enterijer ispune namještajem kojeg odlikuju posebni materijali, uzorci i površine. U zajedničkoj realizaciji prolazimo proces same ideje, izrade skice i 3D projekta, kao i zajedničko biranje materijala, do konačnog montiranja i realizacije samoga projekta. Cilj nam je kreirati komade namještaja koji će svakodnevnicu učiniti ljepšom, te stoga konstantno radimo na edukaciji i proširenju svojih vidika u projektovanju i uređenju enterijera.

PROJEKTOVANJE

Podrazumjeva izlaženje na teren, uzimanje mjera, konsultacije, uvažavanje vaših želja i naše savjetovanje. Iz čega proizilazi izrada skica sa svim detaljima i dimenzijama, poslije kojeg se izrađuje digitalni prikaz vašeg namještaja kako biste stekli što bolji dojam i na taj način zadovoljili sva vaša očekivanja.

PROIZVODNJA

Nakon definisano projekta krećemo u proces izrade namještaja, koji sadrži rezanje, kantiranje, lakiranje i obradu komada namještaja u zavisnosti od izbora materijala, te se u procesu sklapanja obraća pažnja na svaki detalj, kako bi namještaj bio spreman za pakovanje i siguran transport.

MONTIRANJE

Kada je proces montiranja u pitanju koristimo naše znanje, iskustvo kao i najbolju opremu potrebnu za opremanje vašeg enterijera.

Pošaljite upit

Ukoliko imate pitanja o namještaju po mjeri, možete nas kontaktirati putem kontakt podataka ili kontakt forme.

info@ikm.ba
062/990-199 i 049/580-002