Drvni Centar

NAŠA PRIČA

Drvni Centar je firma koja stoji na usluzi svim malim i srednjim preduzećima iz drvno prerađivačkog sektora u Bosni i Hercegovini i regiji, kao i individualnim kupcima koji imaju ideju za razvoj proizvoda, ali nemaju modernu podlogu u drvnoj tehnologiji.

Naša firma raspolaže s preko 350m2 natkrivenog izložbenog, radnog, proizvodnog, skladišnog i parking prostora koja Vam nudi stručni tim od 50 stalnih zaposlenika.

Nudimo Vam jedinstvenu i raznoliku ponudu drvnih ploča, iverala, medijapana, furnira, radnih ploča, najširu ponudu okova, ručica, mehanizama za klizna vrata, šarafa, ljepila, alata i pribora, kao i svih drugih neophodnih stvari za izradu namještaja na jednom mjestu – VAMA NA USLUZI.

Konstantnim ulaganjima u nove tehnologije i znanja, te usredotočenim radom svih naših stručnih kadrova TIM DRVNOG CENTRA – trudimo se svim poslovnim partnerima i individualnim kupcima ponudimo uvijek novi, kvalitetniji, moderniji i inovativniji materijal, proizvod i usluge.

Naš tim Vam je uvijek na raspolaganju, jer nam je cilj da Vam se u potpunosti posvetimo i olakšamo Vam proces koji trebate proći kako bi se Vaša kreativna i konkretna rješenja pretvorila u proizvod, jer iz iskustva znamo kako put od ideje do realizacije nije ni malo jednostavan.

Stoga je misija našeg poslovanja sadržana od tri konkretna koraka;
PRVI – koji je fokusiran na jedinstvenu i raznovrsnu ponudu pločastih materijala, aluminijskih profila, dodatne opreme prvenstveno namjenjene proizvodnji namještaja i uređenju interijera i enterijera.

DRUGI – koji je usmjeren na poslovnu saradnju sa arhitektima, investitorima i građevinskim kompanijama u opremanju interijera i enterijera.

TREĆI – koji se temelji na proizvodnji različitih korpusnih i front elemenata za pločasti namještaj. Proizvodi su dostupni u predfiniranom i kataloškom sistemu , prema našem proizvodnom programu, koji je moguće proizvesti po vlastitim željama poslovnih partnera, koji se odnosi na dimenzije, boju i dekor proizvoda.

VAMA NA USLUZI – jer želimo da uvijek imate na raspolaganju pouzdanog, odgovornog i kompletnog poslovnog partnera.

ADRESA

Mostarska 245, Brčko

TELEFON

+387 (62) 990 – 199

MAIL

drvnicentar.ba@gmail.com